Wie ben ik?

Mijn naam is Els Schriemer-Dijk. Ik woon in Brummen met man en honden Guusje en Bozo en twee katten. Guusje is een adoptiehond uit Spanje, Bozo komt uit Roemenië. Eerder hadden we een adoptiehond uit Griekenland, Belle, helaas is zij overleden. Met Belle is alles begonnen. Omdat Belle artrose en spondylose had wilde ik graag weten wat ik voor haar kon doen om haar pijn te verminderen. Toen ik hoorde over hondenmassage was mijn interesse gewekt en ben ik in 2014 de opleiding hondenmassage gaan volgen. Nu ben ik ondertussen kynologisch massagetherapeut


Mijn expertise:

Kynologisch Massagetherapie

  • Zwangerschapsmassage
  • Massage bij Heup- en Elleboogdysplasie
  • Pup/puber massage
  • Triggerpointmassage,
  • Kruidenstempelmassage
  • Hotstonemassage

Kynologisch Sportmassage

  • Warming up en cooling down

TTouch massage

Cranio Sacrale Massage

Aroma Therapie

Gevorderd Begeleider Hersenwerk voor Honden

Daarnaast heb ik vele lezingen, workshops en Congressen gevolgd. Ieder jaar zorg ik er voor dat mijn kennis uitgebreid of goed onderhouden wordt. 

Ik geef presentaties/lezingen over hondenmassage en workshops. Bij een workshop is een theoretisch gedeelte en een praktijkgedeelte. U kunt dus met uw eigen hond werken, hiermee creëert u een betere band met uw hond. Ik geef  één op één workshops, bij de mensen thuis, maar ook in groepsverband bij bijvoorbeeld Kynologische Clubs en voor mensen die een buitenlandse hond hebben geadopteerd bij de Zwerfhondenschool in Didam.

Sinds 2018 werk ik samen met diverse dierenartsen en homeopaten.

Per 2019 bestaat KynoSpellen. Ik bied workshops aan waarin u leert hoe u uw hond spelletjes/hersenwerk kunt aanbieden. Niet de spellen die kant en klaar zijn, maar met materiaal wat iedereen in huis heeft. U leert waarom het belangrijk is voor uw hond en wat belangrijk is om op te letten. Goed of fout bestaat niet.

 

 

Voor prijzen: deze kunt u vinden onder het kopje tarieven