Tarieven

Een sessie massage kost 35,00 euro. Het eerste consult is een sessie van een half uur met voorafgaand een intakegesprek, in totaal duurt dit ongeveer 2 uur. Het eerste consult kost 55,00 euro. Ik bespreek met u de klachten van de hond en ik observeer en palpeer.

Een sessie bestaat gemiddeld uit een uur. Dit ligt eraan wat de hond toelaat. Ik zal de hond nergens toe dwingen. In het begin zal de hond minder toelaten, het is heel belangrijk dat ik eerst een vertrouwensband met uw hond op kan bouwen. Hoeveel consulten uw hond nodig heeft, is afhankelijk van de problematiek. Massage kan helaas niet het probleem bij uw hond met één consult oplossen.

Van te voren stuur ik per email een anamneseformulier, daar staan een aantal vragen in die u kunt invullen. Zo kan ik mij goed voorbereiden en een Plan van Aanpak/ Behandelplan maken voordat we beginnen. Tijdens de eerste sessie hebben we een intakegesprek, maak ik kennis met uw hond en kijk ik of ik al kan beginnen met de behandeling. Na deze sessie krijgt u een verslag van mij met mijn bevindingen. Mocht uw dierenarts het belangrijk vinden om ook een verslag te krijgen, dan kan dat. Mocht het nodig zijn om overleg met uw dierenarts te hebben, dan neem ik van te voren contact met hem/haar op.

Voordat de massage begint zal ik uw hond observeren en inspecteren. Dit houd in dat ik ga kijken hoe hij/zij loopt, hoe zijn/haar houding is, hoe hij beweegt. Ook ga ik hem/haar palperen. Ik voel de temperatuur, de spiertonus, ik kijk hoe de nagels zijn afgesleten, ik kijk naar de slijmvliezen e.d.

Een sessie bestaat uit: eerste 10 minuten een gesprek hoe het met de hond gaat, daarna observeren en palperen, dan de massage en aan het eind bespreken we wat mijn bevindingen zijn en hoe we verder kunnen.

Ik ga de eerste sessie, dus de intake, naar de klant toe. De vervolgsessies zijn bij mij in de praktijk. Bij uitzondering kan ik alle sessies bij u thuis doen, maar dan komen er wel reiskosten overheen. Deze zijn 0,30 cent per kilometer.

 workshops

Intake  55,00
Massage, losse behandeling 35,00
 bij de 6de behandeling 10% korting  
Halve dag Workshop 45,00
Workshop Hersenwerk voor honden  50,00
Combi Workshop Massage en hersenwerk 65,00
Workshop hotstonemassage 45,00
Workshop kruidenstempelmassage* 55,00

Alle workshops worden gegeven in een groep van maximaal 4 personen. De workshop is inclusief (les)materiaal. Bij hersenwerk krijgt u materiaal mee om te hersenwerken. 

*Bij de workshop kruidenstempelmassage maakt u zelf uw eigen kruidenstempel.

Alle tarieven zijn inclusief btw. Alle workshops zijn inclusief thee/koffie, wat lekkers voor u en uw hond. 

Voor informatie wanneer er workshops zijn: zie agenda

LET OP: Massage is geen vervanging van een dierenarts. Mochten er twijfels zijn, raadpleeg eerst uw dierenarts.