Tarieven

Een sessie massage kost 35,00 euro.  Ik bespreek met u de klachten van de hond en ik observeer en palpeer.

Een sessie bestaat gemiddeld uit een half uur tot drie kwartier. Dit ligt eraan wat de hond toelaat. Ik zal de hond nergens toe dwingen. In het begin zal de hond minder toelaten, het is heel belangrijk dat ik eerst een vertrouwensband met uw hond op kan bouwen. Hoeveel consulten uw hond nodig heeft, is afhankelijk van de problematiek. Massage kan helaas niet het probleem bij uw hond met één consult oplossen.

Van te voren stuur ik per email een anamneseformulier, daar staan een aantal vragen in die u kunt invullen. Zo kan ik mij goed voorbereiden en een Plan van Aanpak/ Behandelplan maken voordat we beginnen. Tijdens de eerste sessie hebben we een intakegesprek, maak ik kennis met uw hond en kijk ik of ik al kan beginnen met de behandeling. Na deze sessie krijgt u een verslag van mij met mijn bevindingen. Mocht uw dierenarts het belangrijk vinden om ook een verslag te krijgen, dan kan dat. Mocht het nodig zijn om overleg met uw dierenarts te hebben, dan neem ik van te voren contact met hem/haar op.

Voordat de massage begint zal ik uw hond observeren en inspecteren. Dit houd in dat ik ga kijken hoe hij/zij loopt, hoe zijn/haar houding is, hoe hij beweegt. Ook ga ik hem/haar palperen. Ik voel de temperatuur, de spiertonus, ik kijk hoe de nagels zijn afgesleten, ik kijk naar de slijmvliezen e.d.

Een sessie bestaat uit: eerste 10 minuten een gesprek hoe het met de hond gaat, daarna observeren en palperen, dan de massage en aan het eind bespreken we wat mijn bevindingen zijn en hoe we verder kunnen.

Ik ga alle sessies bij u thuis doen, er komen reiskosten overheen. Deze zijn 0,30 cent per kilometer.

 workshops

   
Massage, losse behandeling 30,00
   
   
   
   
   
   

LET OP: Massage is geen vervanging van een dierenarts. Mochten er twijfels zijn, raadpleeg eerst uw dierenarts.